ТРЕНАЖОР ЗА РАЗДВИЖВАНЕ НА ХОРА СЪС ФИЗИЧЕСКИ ПРОБ
(1 разглеждат) (1) Guest
  • Page:
  • 1
  • 2

TOPIC: ТРЕНАЖОР ЗА РАЗДВИЖВАНЕ НА ХОРА СЪС ФИЗИЧЕСКИ ПРОБ

ТРЕНАЖОР ЗА РАЗДВИЖВАНЕ НА ХОРА СЪС ФИЗИЧЕСКИ ПРОБ 1 year, 6 months ago #186

• sunnybeaches
  • Офлайн
  • Fresh Boarder
Здравейте всички "колеги"!
Аз съм с мускулна дистрофия и от 6 години съм на инвалидна количка. Преди няколко дни се ровех в сайтовете и открих един уред за раздвижване, който се ползва в легнало положение. Поръчах го и днес дойде. Пробвах го, като начало за 1-2 минути. Наистина действа. Цялото тяло се усеща раздвижено. Краката и кръста също! Отделно прави и точков масаж на стъпалата.
Можете, като отворите връзката да го видите и да прочетете подробното описание. Оказва се,че това което го пише е действителност, а не реклама.
Ето и линка: www.bgscenar.org/65,swing-mashina.html?sLang=bg
Но усещам,че трябва много внимателно и постепенно да се увеличава времето и интензивността на "тренировките".
Да , скъп е - 260лв. и транспорт до дома 15лв. но замества рехабилитатори и масажисти. А аз имам опит с такива хора. Можем да си правим процедурите в удобно за нас време и като начало за кратко време.
Поздрави на всички!
Ще пиша още мнения с течение на времето.
Потребители казали Благодаря: dari, дани

Отг: ТРЕНАЖОР ЗА РАЗДВИЖВАНЕ НА ХОРА СЪС ФИЗИЧЕСКИ ПРОБ 1 year, 6 months ago #241

• sunnybeaches
  • Офлайн
  • Fresh Boarder
Здравейте! Вече една седмица ползвам уреда и ви пиша, както обещах. Дори за мое очудване се оказа,че тренажора работи добре и ефекта от него е много добър. Пускам го по 2 минути за раздвижване и 10 минути за масаж на стъпалата. Няколко часа след "тренировката" се усеща едно раздвижване на гръбнака, лека умора в подбедриците, леко парене на стъпалата- като след ходене по горещ пясък. Уредът наистина симулира ходене. Нямам комисионен договор с фирмата-доставчик за дистрибутор. Пиша ви защото знам колко е нужно на хората, които не могат да ходят да раздвижват краката си и цялото си тяло.
Поздрави на всички!

Отг: ТРЕНАЖОР ЗА РАЗДВИЖВАНЕ НА ХОРА СЪС ФИЗИЧЕСКИ ПРОБ 1 year, 5 months ago #480

• sunnybeaches
  • Офлайн
  • Fresh Boarder
Вече повече от месец ползвам уреда. Много съм доволна!
Потребители казали Благодаря: дани

Отг: ТРЕНАЖОР ЗА РАЗДВИЖВАНЕ НА ХОРА СЪС ФИЗИЧЕСКИ ПРОБ 1 year, 4 months ago #622

• sunnybeaches
  • Офлайн
  • Fresh Boarder
ВИЖТЕ ТОВА ВИДЕО. ТРЕНАЖОРЪТ СИМУЛИРА СЪЩИТЕ ДВИЖЕНИЯ

Отг: ТРЕНАЖОР ЗА РАЗДВИЖВАНЕ НА ХОРА СЪС ФИЗИЧЕСКИ ПРОБ 1 year, 4 months ago #627

• admin
  • Офлайн
  • Administrator
Мерси за клипчето ше го пробрам, че ме наболява кръста

Re: Отг: ТРЕНАЖОР ЗА РАЗДВИЖВАНЕ НА ХОРА СЪС ФИЗИЧЕСКИ ПРОБ 2 months, 2 weeks ago #1454

• дани
  • Офлайн
  • Fresh Boarder
Впечатлена съм от уреда. Отдавна не си писала. Как си сега?

Re: Отг: ТРЕНАЖОР ЗА РАЗДВИЖВАНЕ НА ХОРА СЪС ФИЗИЧЕСКИ ПРОБ 2 months, 2 weeks ago #1459

• sunnybeaches
  • Офлайн
  • Fresh Boarder
Da! Dovolna sum ot ureda. Veche poveche ot godina go polzvam. Nezamenim e!

Re: ТРЕНАЖОР ЗА РАЗДВИЖВАНЕ НА ХОРА СЪС ФИЗИЧЕСКИ ПРОБ 2 months, 1 week ago #1483

• дани
  • Офлайн
  • Fresh Boarder
Здравей! Видях тренажора, от който си доволна. Кажи ми как се чувстваш сега? Мисля да го поръчам, но защо ли се отнасям с недоверие към всичко написано?!? Аз съм със спастична пареза на двата крака, едва ходя, влачейки ги.Не знам дали този уред ще ми помогне, но много се обездвижих. Все още се чудя дали да го поръчам..........Имам велоергометър, но вече не мога да се качвам на него..От дълбоката провинция съм-Силистра. Тука няма опитни масажисти.Пиши ми, моля те, как се чувстваш след по-продължителната му употреба! Желая ти здраве!

Re: ТРЕНАЖОР ЗА РАЗДВИЖВАНЕ НА ХОРА СЪС ФИЗИЧЕСКИ ПРОБ 2 months, 1 week ago #1484

• дани
  • Офлайн
  • Fresh Boarder
Ах, едва след като ти писах видях, че си ми отговорила вече. Ще го поръчам!

Re: ТРЕНАЖОР ЗА РАЗДВИЖВАНЕ НА ХОРА СЪС ФИЗИЧЕСКИ ПРОБ 2 months, 1 week ago #1485

• sunnybeaches
  • Офлайн
  • Fresh Boarder
VNIMAVAI S MINUTITE;NA KOITO PUSKASH UREDA ZA RAZDVIJVANE! PONE EDNA SEDMICA GO PUSKAI SAMO NA EDNA MINUTA; A MOJE I CYAL MESEC DA SI NA MINUTA; NE BURZAI! MOJE DA USETISH BOLKI V GRUBNAKA I TAZOBEDRENITE STAVI-DORI I OT EDNA MINUTA; INDIVIDUALNO E!

Re: ТРЕНАЖОР ЗА РАЗДВИЖВАНЕ НА ХОРА СЪС ФИЗИЧЕСКИ ПРОБ 2 months, 1 week ago #1486

• дани
  • Офлайн
  • Fresh Boarder
Благодаря за съвета! Предупредиха ме за това и от фирмата. Аз съм доста обездвижена/ на ден изминавам около 100м с голяма мъка/, така че 1 минута ще е достатъчна.Но.....човек като види някаква нова възможност се амбицира и забравя мярката. Аз обаче ще бъда внимателна!

Re: ТРЕНАЖОР ЗА РАЗДВИЖВАНЕ НА ХОРА СЪС ФИЗИЧЕСКИ ПРОБ 2 months, 1 week ago #1487

• дани
  • Офлайн
  • Fresh Boarder
Моят скайп е Данка Стоянова. Ако искаш-да поговорим!

Re: ТРЕНАЖОР ЗА РАЗДВИЖВАНЕ НА ХОРА СЪС ФИЗИЧЕСКИ ПРОБ 1 month, 3 weeks ago #1532

• kiko67
  • Офлайн
  • Fresh Boarder
Здравейте, и аз съм решил да си го закупя този тренажор, че и аз съм със спастична пара пареза на долните крайници.Имам въпросче дали ще ме издържи тази машинка, е аз няма да се качвам върху нея но съм около 130 килогрема?

Re: ТРЕНАЖОР ЗА РАЗДВИЖВАНЕ НА ХОРА СЪС ФИЗИЧЕСКИ ПРОБ 1 month, 3 weeks ago #1533

• sunnybeaches
  • Офлайн
  • Fresh Boarder
UPRAJNENIYATA SE PRAVYAT V LEGNALO ILI SEDNALO POLOJENIE; NYAMA NATISK VURHU UREDA

Re: ТРЕНАЖОР ЗА РАЗДВИЖВАНЕ НА ХОРА СЪС ФИЗИЧЕСКИ ПРОБ 1 month, 3 weeks ago #1534

• kiko67
  • Офлайн
  • Fresh Boarder
Благодаря ако имате време да си початим в скайпа за този тренажор
.
Last Edit: 1 month, 3 weeks ago от kiko67.

Re: ТРЕНАЖОР ЗА РАЗДВИЖВАНЕ НА ХОРА СЪС ФИЗИЧЕСКИ ПРОБ 1 month, 3 weeks ago #1535

• Дияна
  • Офлайн
  • Senior Boarder
  • Животът е рисуване без гума за триене.
Не е на вибрационен принцип, нали?
Потребители казали Благодаря: bissy7

Re: ТРЕНАЖОР ЗА РАЗДВИЖВАНЕ НА ХОРА СЪС ФИЗИЧЕСКИ ПРОБ 1 month, 2 weeks ago #1540

• kiko67
  • Офлайн
  • Fresh Boarder

Ето ви линк.

Re: ТРЕНАЖОР ЗА РАЗДВИЖВАНЕ НА ХОРА СЪС ФИЗИЧЕСКИ ПРОБ 1 month, 2 weeks ago #1543

Здравейте!Долна спастична парапареза(болест на Щрюмпел) ли ви е диагнозата? Тренажора къде се поръчва- този от клипа?
"Живей като за последен миг и умирай с усмивка на лицето, за която и ангела да ти завижда"

Re: ТРЕНАЖОР ЗА РАЗДВИЖВАНЕ НА ХОРА СЪС ФИЗИЧЕСКИ ПРОБ 1 month, 2 weeks ago #1544

• katrinata
  • Офлайн
  • Junior Boarder
До veli.velisan - Аз не съм ползвала тренажора, за който става въпрос във форума и не мога да кажа нищо за него. При долна спастична парапареза подходящ уред е степера, който предлагат ТЕХНОМАРКЕТ - NEO ST - 300. Този уред наподобява изкачването по стълбите, което е затруднено при хората с долна спастична парапареза. Подходящ е за натоварване мускулите на краката, ръцете и седалището.
Прикрепени файлове:
  • Прикрепен файл This image is hidden for guests. Please log in or register to see it.
Потребители казали Благодаря: dari, дани, veli.velisan

Re: ТРЕНАЖОР ЗА РАЗДВИЖВАНЕ НА ХОРА СЪС ФИЗИЧЕСКИ ПРОБ 1 month, 2 weeks ago #1545

• kiko67
  • Офлайн
  • Fresh Boarder
  • Page:
  • 1
  • 2
Модератори: venko1978
Time to create page: 0.62 seconds

Приятели: | Инвитро | Mypagebg |